UA-52556755-1

Rapport från en uggleholk

20160301

I allt datstrul under vintern har olika versioner av sajten förlorats , jag upptäckte att ett blogg om årets händlese 2015 fallit bort nämligen att min käre vän Folke Slätt hastigt gick bort i slutet av juli, Blixt från klar jhmmel bokstavkigen talat, Han blev 66.

Jag sörjer honom varje dag och kommer att fortsätta göra det resten av mina dagar, Hav var en pelare i mitt liv. Han efterlämnar mor, syster mm och ffa sonen Daniel som jag håller kontakten med.

Jag har pubkicerat hans dödsannons igen. Bilderna från begravningen hittar  jag fn inte. Bilderna från urnsättningen till havs verkar ha klara sig.


Iö har jag nu börjat jin¨bba 50%. Intensiv träning har lett till att jag kan gå nästan normalt det är helt fantastiskt, Jag har verkligen fått valuta för skattepengen sista 2 åren; överviktsop, akut handledop och sedan höftop.


Bosse o jag var o klollade in Adrian Belew Power trio på stenhammarsalen , gitarrist med bla King Crimson tidigare, jag gick mest för att kolla in Julie Slick på bas en ung tjej som gör jättehädtig egen musik men tyvärr visade sig Adruans ego för stort för att släppa fram henne. Lite bilder blev det se ABPT


Ewa är piggelin och djupt inne i sina studier.


Annars är det väl åter mest händelserna i världen som drar till sig tankarna. Vi lever i en biblisk, apokalyptisk tid o Gud vet var det kommer att bära hän. Det enda som är säkert är att inget kommer att bli som förut.


2016-04-25


Nu har jag inte skrivit på länge. Publicerar detta nu känns ofärdigt återkommer stay tuned

Blip blip blip blip

© Tore Eliasson 2015