UA-52556755-1

Long time no see

2016-01-29

Det var länge sen jag skrev nåt o det beror på datastrul, min huvuddator har varit på reparation sedan mitten av december! Jag fick den till baka i förrgår. Det har varit trassel med backuper o jag ser att ett inläg försvunnit så jag återskapat det och det hänger på det här se pilen i menyn.

Jag är så fåfäng att jag tror att någon är intresserad. Jag skriver mest för min egn skull. 

Jag är fortfarande sjukskriven . Tränar på gymmet med en jättebra ung entusiastisk PT, Andreas Gabrieli,

2016-01-30

Har varit på gymmet och kört styrka samt gått en timme på bandet. Idag har jag tagit >10000 steg! Det har inte hänt sedan eldkvarn brann,

Det är jävligt oroande med allt våld från våra immigranter, Jag tror att vi bara sett början. Välfärds Sverige kommer nog att bli en 100årig parentes i historien tyvärr. Det var ju vår föräldrageneration och deras föräldrageneration som byggde välfärdsSverige. Se hur vi behandlar dom nu när dom är gamla.. Det är en nationell skam. Läs Leif GW Perssons bok "Gustavs grabb”. Om man gillar GW skall man absolut kolla in dom 2 programmen i dokumentären om honön; finns på SVT play,

Jag var och såg A Tribute to Led Zeppelin på STicky Fingers förra helgen. Dom är som namnet antyder ett renodlat coverband och sorlar bara LZ låtar. Det var SKITBRA!!!! Den som diggar LZ bör absolut kolla in dom. Jag hade kameran med och det ligger lite bilder under fliken ATLZ.


The truth is out there (X-files har ju återuppstått).


All for now. Stay tuned. 

© Tore Eliasson 2015