UA-52556755-1

Long Time No Ear

Idag har vi varit gifta i 11 år. Ddet har varit den bästa tiden i mitt liv. Livet rullar på fot jag fyller 61 om några dagar det är skumt vad var det som hände med all denna tid??

Nu har jag jobbat två månader på mitt nya jobb som företagsläkare på feelgood Volvo o SKF; det är kul ffa är alla vänliga och trevliga; det  är det enda som egentligen betyder något nuförtiden efter all turbulens de sista åren. Dessutom känner jag mig nyttig.

Ewa har blivit godkänd av bsikopen som prästkandidat. Hon har fått sk Venia, dvs hon får predika o leda gudstjänst o göra allt som en präst gör utom dop, begravning, vigsel o nattvard. Jag är SÅ STOLT! Honär bäst!

Arthur ör mer underbar än någonsin. Med tiden får man en väldigt djup emotionell relation till sin vovve.

Jag har gjort en flik som heter EL där den som är intresserad kan kolla in vår elförbrukning, mest för att det gick att göra.Man pilar sig mellan paneler med vä-hö pil.

Stay tuned


© Tore Eliasson 2015